Wist u dat.....

Wist u dat op kuststof, wat vaak gebruikt word voor lichtstraten, overkappingen enz. geen normale raamfolies geplaatst kunnen worden..... Meer weetjes

Glas heeft ook nadelen

Glas is in de huidige architectuur een graag gebuikt bouwelement, het creërt ruimte en zorgt voor een hoge daglichttoetreding. dit kan echter ook een nadelinge uitwerking hebben. licht- en warmtetoetreding kunnen het woon- en/ of werkklimaat negatief beïnvloeden. De binnentredende warmte en/of schitteringen in computerschermen verlagen de productiviteit, en leiden zelfs tot verzuim.

Solar & Safety films

heeft reeds een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van hoogwaardige glasfolies. Wij leveren / monteren o.a. glasfolies op o.a.:

Auto’s - Als u een auto wilt laten voorzien van folie, kunnen we u meestal binnen een week van dienst zijn. De montage gebeurd in onze speciaal ingerichte werkplaats in Deventer.

Gebouwen - Als u contact met ons opneemt op dit gebied komen we eerst bij u langs om de specifieke details van het project te bekijken, zodat we samen met u en/of de gebruikers van uw pand naar de beste en mooiste oplossing kunnen toewerken, aan de hand hiervan ontvangt u een scherpe offerte zonder nacalculatie.